vandebilt.nu
homeOver onsCursussenPakkettenNieuws

Aanbiedingen


De volgende Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt cursussen hebben voor heel 2019 een interessant aanbod:

  1. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 2 dagen) van € 530,- voor € 430 excl. btw
  2. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 3 dagen) van € 725,- voor € 530 excl. btw
  3. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 4 dagen) van € 920- voor  € 630 excl. btw
  4. Masterclass Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 4 dagen) van € 1130,- voor € 730 excl. btw

Package deal curatieve / preventieve stoelmassage inclusief premium lidmaatschap bij Masseurs Netwerk Nederland € 339 excl.btw

Voorwaarde is dat de cursussen starten met minimaal zes personen; bij te weinig deelname wordt de cursus naar andere data verzet. Bij deze extra scherpe prijzen kan geen vroegboekkorting worden toegepast en na ontvangst van de factuur dient u deze per ommegaande te voldoen, anders geldt de normale prijs.

De technieken worden toegepast over de gehele rug  en uitgevoerd met de magnesium olie/gel en de etherische oliën van Body-Life. 

U ontvangt bij onze Deep Muscular Technics cursus een premium lidmaatschap van 49,59 ex btw cadeau voor een jaar bij Masseurs Netwerk Nederland

Het Premium lidmaatschap bij Masseurs Netwerk Nederland geeft korting op producten en activiteiten van Masseurs Netwerk Nederland.

Als Premium lid krijg je toegang tot speciale Premium content op de website masseursnetwerk.nl, zoals hoogwaardige instructiefilms, screencasts van netwerkbijeenkomsten en wetenschappelijke artikelen.

Als Premium lid kun je een premium vermelding van je massagepraktijk op de website masseursnetwerk.nl instellen. Dit betekent dat er een speciale pagina wordt aangemaakt met informatie over jouw massagepraktijk. Je kunt zelf teksten en foto’s uploaden en deze pagina ook wijzigen. Als Premium lid kun je tevens een link naar je eigen website op je pagina vermelden. Je vermelding wordt opgenomen in de overzichts- en zoekpagina’s op de website masseursnetwerk.nl.

Als Premium lid heb je gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten!

Heb je al een premium abonnement? Dan ontvang je een kortings voucher van €30 ex btw op een volgende cursus bij Alex van de Bilt Massage-en opleidingsinsituut.

Wij hopen dat onze cursussen met deze interessante aanbiedingen voor nog meer geïnteresseerden bereikbaar zijn. Wij begroeten u graag! 

Vragen over cursussen?
Contact dan gerust sales en communicatie medewerkster Kiki Kemp, 06-83832480

Cursussen

Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage 2 dagen)
17, 24 juni te Utrecht
11,18 nov te Oss
Meer info

Alex van de Bilt, Kerseboomgaard 10, 3981 LE Bunnik, 06-14 54 42 01
Kiki Kemp, Communicatie en Sales Manager, 06-83 83 24 80 | info@vandebiltopleidingen.nl
2019 Oxymoron design